mandag den 30. november 2009

Så er vi for alvor i gang med de sidste dage Down Under. Mærkeligt at tænke på, at vi for 7 uger siden stod forventningsfulde i Hamburg lufthavn klar til at tage hul på vores fantastiske tur. På den ene side føles det som om, det er ikke er ret længe siden. På den anden side, har vi flere gange talt om, at nogle af de første oplevelser, vi havde i Northern Territory, føles som meget lang tid siden.

Det har været en stor oplevelse at rejse rundt sammen på den måde, vi har gjort. Og virkelig skønt at opleve børnene sammen. Derhjemme er der jo så mange andre ting, der hele tiden skal nås, men hernede har der været ro på til at være sammen… Virkelig dejligt!

Vi tror nok, vi er ved at være klar til at komme hjem. Bliver dog noget i tvivl, når vi hører om vejret og svineinfluenza. Vi satser på at tage noget godt vejr med hjem, og at vi så er rustet til at stå igennem en omgang influenza, hvis det skulle blive nødvendigt.

At det er december i morgen er en meget uvirkelig størrelse! Min far og Hjalmar har lovet at sørge for varme i brændeovnen, når vi kommer hjem, så mon ikke det kan få sat gang i julehumøret. Og så skulle der gerne være 1 stk. glad hund, der tager imod os, når vi kommer til Aasum. Det står også ret højt på listen over fordelene ved at komme hjem!

Og så savner vi jo alle jer dejlige mennesker derhjemme. Det har været super skønt at høre fra jer via mails og på bloggen! Vi glæder os til at se jer alle sammen igen!!

For lige at opdatere jer, så er vi nu nået sidste stop: Sydney. Vi har været rundt i Darling Harbour i dag – og i Sydney Aquarium. Og jo: Vi fandt Nemo! I morgen venter operahuset, og i morgen aften skal vi på rundtur, hvor vi ser alle highlights by night.

Vi slutter med nogle stemningsbilleder herfra. På gensyn i Danmark :-). Vi glæder os til at se jer alle sammen…

Stemningsbilleder.

2 kommentarer:

  1. Super dejligt at høre fra Jer. Vi glæder os også til at se Jer igen...måske tager vi så ikke lige imod jer på samme måde som huni.
    Det er jo igen nogle spændende billeder. Glæder os til at se og høre meget mere. Kan i have powerpointshowet klat til på søndag????

    knus fra os alle

    SvarSlet
  2. Kære alle

    Glæder mig meget til at tale med jer i weekenden! Håber I nyder de sidste par dage down under - og at I får en god tur hjem. Pas godt på jer selv så længe!

    Kh Per

    SvarSlet