fredag den 16. oktober 2009


Så er vi endelig ankommet til Darwin, hvor vi har været de første par dage af vores tur. Turen hertil gik rigtig fint. Alle fly afgik uden forsinkelser, og vi klarede alle turen uden problemer – selv os der aldrig har fløjet før. Darwin er en dejlig by, og vi bor på et rigtig godt hotel med et super poolområde til ungerne. Det er rigtig dejligt, og også hvad vi trængte til efter 34 timer på farten. Hotellet ligger tæt ved bymidten, hvor vi har været nogle gange. Senest for at købe hatte til en formue… men solen er ikke at spøge med på disse kanter, og efter en dag i badeområde ved havnen, kan vi godt se, at vi virkelig skal passe på. Så nu har vi købt de grimmeste hatte med endnu grimmere fluenet omkring. Med pyt med det – bare de virker. I morgen går turen til Kakadu og Kathrine nationalparker, og det glæder vi os rigtig meget til! Endnu har vi jo ikke rigtig haft følelsen af, at vi er kommet rigtig til Australien. I princippet kunne Darwin ligge i Sydeuropa, bortset fra den meget fugtige varme. Da vi kom til lufthavnen kl. 3 om natten udbrød Marie: ”Det er ligesom at være ved søkøerne i Odense zoo”. Og det er nok ikke helt galt. Martins briller duggede i hvert fald helt til, da vi sted ud af taxien. Det fortæller lidt om, hvor fugtigt det er. Vi glæder os meget til turen i morgen, der varer 3 dage! Vejrudsigten lover 40 grader – men kun 26 om natten!! Vi nyder turen og har det rigtig godt down under. For at se lidt flere billeder klik her.

4 kommentarer:

  1. Kære Alle Fem.

    Dejlig at læse at I er kommet godt frem. Det var godt nok en lang rejse. Ønsker Jer god tur til nationparken.Håber vi får et billede af Jeres"flotte" hatte.
    Her er det også fugtigt, men det er i form af regnvejr. Efteråret er rigtig kommet til Danmark.
    Kærlig hilsen
    Bente/graverhuset.

    SvarSlet
  2. Hej alle.
    Dejligt at høre lidt fra jer - det lyder super spændende med den tur i naturreservatet...
    Her fra er der vist ikke så meget nyt (endnu), så jeg må vende tilbage, når der sker noget lidt mere epokegørende!!!!
    Jeg glæder mig til at se flere billeder fra turen.
    I må ha' det godt allesammen
    Kærlig hilsen
    Moster

    SvarSlet
  3. Hej med jer!
    Godt at høre, at I er kommet godt til Australien!
    I måtte da være godt trætte efter turen. Vi er da lidt møre oven på 8 timer fra Tyrkiet. Vi har i øvrigt haft det skønt med sol, varme og afslapning - dog ikke helt så fugtigt som hos søkøerne:-)
    Håber I får nogle gode dage i parkerne.
    Knus Anette

    PS: Rejste i øvrigt hjem med Grevinde Alexandra, mand og børn - god fangst hun lige har gjort sig der - jeg kan da til fulde forstå at Jokke var nødt til at få sparket...:-)

    SvarSlet
  4. Heej alle sammen.
    Det er godt at læse at i er kommet godt frem.
    Jeg ville ønske det var mig der skulle afsted.
    Marie jeg savner dig rigtig meget glæder mig til at du kommer hjem til lille Danmark igen.
    Nå men fortsæt god tur.
    Hilsen Emina fra 5.A

    SvarSlet