tirsdag den 20. oktober 2009

Så har vi været på vores første tur. Og hvilken tur! Vi har virkelig fået en på opleveren. Startede fra vores hotel kl. 7.00 d. 17, hvorefter vi kørte mod en Billabong, hvor vi skulle sejle i en lille båd. I området hvor vi sejlede var der 5000 krokodiller, og det var altså en lille vakkelvorn båd, vi sejlede i. Vi blev opfordret til at sidde helt roligt, så der ikke kom bevægelse i båden – og vi sad heeeelt stille!! Resten af dagen bød på meget smukke områder med Art Rock, hvilket er meget gamle aboriginals malerier malet på klipper i naturen. Det var tæt på 40 grader, og meget varmt, så vi drak virkelig meget vand under hele turen. Om aftenen boede vi på en campingplads, med POOL… det var bare stort! Vi rejste med et selskab på 13 andre. En rigtig fin rejseform, hvor vi mødte en masse søde mennesker! Næste dag bød på en masse vandfaldsbesøg – flere af dem med krokodilleadvarsler! Crusty, vores guide beroligede dog med, at han havde aldrig hørt om nogen, der havde oplevet det. Han valgte, at køre os til et meget lille sted, der sjældent bliver besøgt. Forståeligt nok hvis man skal dømme efter turen derned. Den gik nemlig af en meget smal og stejl vej, lavet af klippesten. Da vi kom derned, var der dog en anden bus med et andet selskab, der rejste på samme måde som os. Vi gik mod vandfaldet og den lille lagune. Det var virkelig en perle. Helt klart rent og køligt vand, så vi glemte alt om krokodiller. Vi mødte nogle andre danskere, og da vi kom helt tæt på, opdagede vi, at det var Ernst og Birgit fra Odense (Birgit har været inspektør på Tingkjærskolen, og de har besøgt os på ferier i Frankrig). Så er verden ikke ret stor!
Vi var desuden ved det sted, hvor krokodillen bider sig fast i drikkedunken i Crocodille Dundee… We’ve been there!! Aftenen bød på mad over bål, og helt tamme wallabees (små kænguruer), som børnene fodrede. Den sidste dag var vi ude og sejle i kano på Kathrine Gorge. Et helt fantastisk sted! Vi roede gennem slugter og endte ved en lagune, hvor vi kunne springe i vandet fra en klippe. Super dejligt!! Martin havde ondt i armene efter turen, hvilket jeg ikke helt forstår… Han havde ellers en meget afslappet Malthe med som hjælper!! Turen endte ved en virkelig sød aboriginal, som lærte os at male. Rigtig hyggeligt. Nu er vi tjekket ud af hotellet i Darwin, og venter på, vi skal med flyveren til Alice Springs, hvor vi skal på en lignende tur i 3 dage. Vi har fået lov at benytte hotellets faciliteter indtil vi skal af sted til lufthavnen, så lige nu bader ungerne i hotellets pool. Så jeg vil slutte med et Helmig citat: ”Livet er fedt!!”…

Billeder fra turen.

3 kommentarer:

  1. Kære alle.
    Det ser ud til at være en fantastisk oplevelse.
    Følger spændt jeres videre færd. Alt vel her i Aasum.
    Sender en mail på fredag.
    Kærlig hilsen
    Harald/far/morfar

    SvarSlet
  2. VI KØRER MED DET SAMME !!!!! Vi vil MEEEEEED.

    Hej alle
    Hvor er det dejligt for Jer at turen bare går derud af og at I oplever alt det. Er ungerne helt overvældede??
    Ham Martin...han er da en slapsvans :-) Du må lige igang med at træne cykelstellet lidt, Martin.

    Nu må I have en en rigtig god tur til Ayers Rock, Olgas etc.
    Vi er meget spændte på at høre mere fra Jer.

    Herhjemme er der ved at være temmelig koldt og julestemningen begynder at brede sig. Julesagerne er sat op i supermarkederne. Mon de også er det på den anden side af jorden??

    Mic. har lige været i københavn et par dag, så der har været lidt travlt herhjemme.

    knus Lena og Mic.

    SvarSlet
  3. "Livet er fedt" ja det har mange sagt og vi vil hellere høre det fra jer end fra Helmig drengen...
    Det lyder rigtig lækkert med alle jeres oplevelser, krokodiller er normalt kun på blusen!!!
    I ser skønne ud alle sammen, ja og hattene er da ikke så grimme som beskrevet, i ligner jo bare nogle der nyder livet i Australien.
    See you down there!
    Vennekilde family

    SvarSlet