lørdag den 21. november 2009

Så er der lige lidt nyt fra Down Under. Nu er vi for alvor på vej mod de sidste oplevelser på denne tur. Forude venter Great Ocean Road og Sydney. To store ting, som vi glæder os meget til. Og jo… vi er også begyndt at glæde os til at komme hjem. Børnene savner deres venner (ja det gør vi andre jo også:-)). Og så bliver vi nødt til at komme hjem for at komme rigtigt i julestemning, for det går bare slet ikke hernede!

De sidste par uger har budt på Brisbane og Adelaide, som er to super skønne byer på hver deres måde. Brisbane er lidt storbyagtig med skyline og det fedeste parkområde med kunstig strand og masser af cafeer og marked. Virkelig dejligt, og hvad vi trængte til, så her brugte vi en hel dag.

Så fløj vi til Adelaide, som er meget smuk og ikke ret stor, så vi gik til alt. Boede på et rigtig godt og centralt hotel, hvorfra vi kunne gå til botanisk have og bymidten og ellers bare kunne nyde at vi havde en dag, hvor vi kunne daffe lidt omkring på må og få.

Vi havde bestilt en tur med luftballon over Barossa Valley, som er Australiens største vindistrikt. Desværre blev turen aflyst aftenen før pga. udsigt til torden. Rigtigt skuffede børn! Endnu mere ærgerligt var det, at vejret var super flot næste morgen uden en eneste sky på himlen…øv øv! Vi prøver at komme på en ny tur ved Melbourne.


Vi rundede 41 grader i onsdags. Virkelig MEGET varmt. Men så er det gået drastisk nedad. I dag har alle mand haft langt tøj på – for første gang i 6 uger. Vi er lige kørt på Great Ocean Road, og i morgen står den på de 12 apostle og London Bridge, som er kæmpe klippeformationer i havet. Vi fik en forsmag i dag, som I kan se på billederne. Meget smukt og anderledes end alt det andet, vi har set.

Vi har tillige set en Koala i den vilde natur. Den kravlede over vejen med sin unge på ryggen, det var ret stort. Og på bedste turist manér, stoppede vi den 7 meter lange camper, og fandt kameraerne frem.

Glæder os til at se jer alle om et par uger. Vi satser på at indhente alle juleforsømmelserne, når vi kommer hjem. Heldigvis er der jo lige en måneds tid inden det så går løs på skolen igen:-)

Billeder fra turen.

3 kommentarer:

  1. Hej alle 5 dejligt at høre nyt fra jer igen, og hold da op hvor ser det spændende ud, vi kan godt forstå at i snart længtes hjemvi savner også jer kan i tro, men fortsat god tur, nu skal vi jo snart lidt syd over men stopper jo i Prag, men det glæder vi os også til. fortsat god vind. Knus de 2 gamle fra Biskorup, farfar og farmor

    SvarSlet
  2. Hej med jer!
    Godt at se, at I har det godt og har haft en masse fantastiske oplevelser. Ja, hverdagslivet her kan jo på ingen måde måle sig med jeres, men tiden suser alligevel afsted og de første juleforberedelser er igang. Drengene er helt klare til julehygge i børnehaven på torsdag og i weekenden skal vi ind og se juletræet blive tændt.
    Vi har såmænd også været i Ikea - flot butik, men de ti skabe som de havde på lager inden vi kørte derud - og som vi skulle have ET af - var sporløst forsvundet - hmmm.Så vi kørte hjem igen, men selvfølgelig ikke uden lidt krimskrams:-)
    Halvdelen af familien (Samuel og jeg) har overstået en omgang influenza - øf øf, og vi håber på, at resten af familien slipper.
    Nyd nu endelig det sidste af turen og kunne i have 10-20 grader med hjem, ville vi ikke blive kede af det.
    Knus Anette

    SvarSlet
  3. Hallo down under
    Hvor er det fantastisk med de 12 apostle. Anede ikke at der var noget så flot, som vi er gået glip af. Nå, men vi skal jo afsted om 4½ år.

    Jo, vi synes nu nok at hverdagen herhjemme kan måle sig med Jeres oplevelser, for nu skal I høre:....
    Sidste uge var nikolai og julie syge hele ugen, idag er mic. i KBH. og jeg havde glemt at anders skal skrive stil til på fredag, så det måtte vi så lige igang med efter at have været til julehygge i fritten. Rigtig hyggeligt at spille Banko med julie som rendte rundt og rykkede i alle folks plader og mig der forsøgte at stoppe hende samtidig med at nikolai skulle have lidt hjælp til at overskue sin plade!! Jo, så det var en dejlig aften...hvor jeg glemte at Anders skulle have været til spejder. Ellers har det været vildt stormvejr i nat, så jeg ikke kunne sove .
    I lørdags var vi på juletur til Tønder med CArsten og Britta, Jonas og Susanne og lille mikkel. Det var simpelt hen super hyggeligt dernede. Prøv det engang. Igår var vi til Jul i Hjerting...også hyggeligt som altid.
    Ellers ikke meget nyt herfra ud over at Malene er rejst til Kenya...ulækkert!

    Ha´ det fortsat godt alle mand.
    knus fra os alle.

    SvarSlet