fredag den 6. november 2009

Tak for alle jeres mails og hilsner. Det er så dejligt at høre nyt hjemmefra! Vi synes, det er skønt at høre fra jer, og børnene er rigtig glade for at høre fra venner og klassekammerater.

Efter de første uger, hvor der har været fuldt drøn på, har vi taget den med ro, den sidste uges tid.
Onsdag – fredag har vi været på den mest fantastiske lille ø, Magnetic Island, hvor vi valgte at give den hele armen, og lejede os ind på et rigtigt fedt ressort… super dejligt!! Den første dag brugte vi på ressortet, hvor vi spillede tennis, var i poolen, og gik en lille tur til den nærmeste by. Torsdag lejede vi en 4-hjulstrækker, så vi kunne komme rundt på hele øen. Det var nemlig ikke alle veje, der var farbare i en almindelig bil. Det var en lille ø, så vi kom hurtigt rundt til den ene fantastiske lille bugt efter den anden. Det fede ved Australien er – ud over så meget andet, at der ikke ligger en masse ishuse og souvenirbutikker overalt. Naturen får lov at ligge helt uberørt, hvilket medvirkede til, at jeg utallige gange udbrød: ”Det er da ren bounty-ø det her”.

Vi var desuden på en rundvisning på et rigtigt godt koala og vilddyrs område. Vi holdt koalaer, krokodiller og ikke mindst en 2 meter lang kvælerslange, som det dog ikke var alle familiemedlemmer, der var modige nok til at få viklet rundt om halsen. Jeg nøjedes med at se på, at den snoede sig om halsen på mand og børn. De er dog alle i live endnu, og var ret seje efterfølgende!

Torsdag aften kørte vi til øens vestlige punkt for at se solnedgang af en noget australsk vej -længe leve vores 4 hjulstrækker!

Og så sker der altså også ret epokegørende ting, selvom man befinder sig på den anden side af jorden: MALTHE HAR TABT SIN FØRSTE TAND!! Efter laaaaang tid med en meget løs tand røg den ud, lige inden vi skulle ind og holde slanger, så det var en ret sej gut, der både tabte en tand og var viklet ind i en kvælerslange inden for ganske kort tid.

Nu er vi tilbage på fastlandet igen. Vi er nået til Airlie Beach, hvor vi efter en pludselig indskydelse, har bestilt endnu en snorkletur. Og efter det, skal vi have fyret nogle kilometer af mod syd, hvor Brisbane og Australia Zoo venter. Vi er stadig lidt i tvivl om, hvad den næste uges tid bringer, men det ligger i hvert fald fast, at vi skal med flyet fra Brisbane til Adelaide, mandag d. 16….

Vejret er stadig helt i top efter en lille uges tid ved Cairns, hvor det blandede lidt. Nu er det omkring 30 grader og solrigt. Butikkerne er ved at være julepyntede. Den anden dag spillede de Jingle Bell rock i en forretning. Det er altså helt forkert. Vi snakkede med en engelsk fyr i går, der havde boet i Australien i 20 år. Han var først nu ved at vænne sig til sommer og sol i december.

Billeder fra turen.

3 kommentarer:

  1. Hejsa igen. hvor ser det bare dejligt ud og i ser ud til rigtigt at nyde det. Malte tillykke med din første tabte tand, det er altid stort. Sikke nogle gode billeder og nogle søde kæledyr i har fået ( hi hi ) Her går det stille og roligt, arbejder og skole kalder jo hver dag. Elilia har ligget syg siden tirsdag og ligger stadig så alt er som det plejer. Kan i have en forsat rigtig god tur. Knus fra os alle 5 fra Od.Sø

    SvarSlet
  2. Hej med jer.
    Dejligt at følge med i store og meget store begivenheder på jeres tur(Maltes tand :-)). Vildt med store kvælerslanger og krokodiller. Hvor tør I? - I er for seje!
    Her går det fint - meget som det plejer. Ugen der kommer byder på Frederikkes fødselsdag og en masse musik for Amalie, musikskolen holder 25 års jubilæum, og det betyder ekstra koncerter.
    Apropos musik! Har lige hørt Thomas Helmigs nye cd :-)Det har I vel ikke nået også?!
    hav det rigtig godt
    Knus fra Lene og co.

    SvarSlet
  3. hej igen alle 5 dejligt med nye billeder og hold da op hvor er jeg misundelig på dig Lasse det kunne jeg godt tænke mig at holde sådan en sød bjørn (farmor) sådan en må i godt købe med hjem til mig bare som tøjdyr hi hi, så skete det lille Malthe, som jo ikke er så lille mere din første tand, det er da en begivenrigs tur, og hvor er i også seje Marie både dig og Malthe med sådan en stor slange, det turde jeg ikke da, dejligt i har det godt her går det også fint,glæder os til at høre fra jer næste gang. Knus til jer alle 5 farfar og farmor

    SvarSlet